Bestil dine olieprøver

 

Hjerteligt velkommen i gruppen – hvor er det skønt, at du har lyst til at åbne op for det fantastiske univers af dejlige essentielle olier fra doTERRA og blive inspireret til brugen og betydningen af olierne.

Hvis du ikke kender så meget til olierne, så vil du opleve, at det er en helt ny verden, der åbner sig for dig med et utal af muligheder for at optimere din trivsel – både på det fysiske og følelsesmæssige plan.

Herunder kan du bestille dine 2 olieprøver, som er min velkomstgave til dig i forbindelse med tilmelding til oliegruppen. Så har du lidt at snuse til og komme i gang med.

Husk også at downloade Christine Eilvigs e-bog ‘Magi med Essentielle olier’ med hendes spiritiuelle beskrivelse af alle doTERRA olierne – den er guld værd!

Jeg vil meget gerne følge op og høre om din oplevelse med olieprøverne og samtidig give dig mulighed for at få en personlig guidning i, hvordan de æteriske olier kan støtte dig og dine kære. Dette er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig!

Besvar venligst nedenstående spørgsmål og send skemaet retur til mig – så sender jeg dine prøver afsted snarest muligt herefter.

Start rejsen her …

Imens du venter på at modtage dine olieprøver, kan du benytte tiden til at se dig omkring på olieportalen her og finde inspiration i brugen og effekten af de skønne essentielle olier.

Kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker min hjælp til at blive engros kunde hos mig og doTERRA.

Jeg glæder mig til at dele det hele med dig.