Dine fordele og muligheder som kunde

Når du er landet her på siden, formoder jeg, at du også er nysgerrig efter at snuse nærmere til de skønne essentielle olier fra doTERRA.

Jeg har arbejdet med disse små hjælpere i mere end 2 år, og jeg bliver hele tiden begejstret over at opdage nye anvendelsesmuligheder med olierne og fornemme, hvordan de støtter mig i min personlige udvikling – følelsesmæssigt og spirituelt samt støtter min daglige trivsel og sundhed.

Jeg har efterhånden et stort udvalg og vokser hele tiden ud af mine oliekasser, fordi der bliver ved med at være nye olier, der kalder på mig.

 

 Mange af olierne bruger jeg helt naturligt i min dagligdag fra Lemon olien i mit første glas vand om morgenen til Lavender, Cedarwood og Balance til at fremme en god nattesøvn.

Herudover bruger jeg også flere af doTERRA’s kvalitetskosttilskud, greens til smoothien samt deres lækre ansigtsprodukter.

Der er uanede muligheder med produkterne fra doTERRA.

 

Dine fordele som kunde hos mig og doTERRA

Du kan selv få glæde af disse skønne og virksomme olier og de andre lækkerier i doTERRA shoppen OG købe dem til engros pris. Herved sparer du 25% i forhold til den vejledende salgspris.

Der er to måder at være kunde på: Engroskunde og Loyalitetskunde.

 

Engroskunde

Når du tilmelder dig med din første ordre, bliver du automatisk engroskunde. Det betyder, at du kan købe dine olie og øvrige produkter hos doTERRA til engrospris, dvs at du sparer 25% i forhold til markedsprisen, som man betaler fx på messer, i klinikker m.m.

Som engroskunde er der ingen binding eller købepligt. Du handler som i en helt almindelig webshop, når du har lyst og i den mængde, du har brug for.

Medlemsskabet varer i 1 år og fornyes kun, hvis du fortsætter med at handle herefter. Fornyelsen koster 150 kr., og du modtager en flaske Peppermint i årsgave fra doTERRA med den første ordre.

 

Loyalitetskunde

Hvis du lige som jeg bliver helt grebet af olierne og gerne vil udforske olieuniverset yderligere, så kan du vælge også at blive Loyalitetskunde og oprette en loyalitetsordre (LRP). Du køber stadig olier til engrosprisen.

Som Loyalitetskunde optjener du nemlig points på dine månedlige køb startende med 10% og stigende til 30% efter det første år. Disse points bliver sat ind på din doTERRA konto og kan bruges til at betale dine fremtidige olier med, så dine olier herved bliver billigere og billigere i løbet af dit medlemskab.

For at optjene points i en måned skal du købe for min. 50 PV (ca. 350 kr.).

For at bevare dine point og din optjeningssats skal du blot købe en lille ting i shoppen – fx en læbepomade eller en håndcreme.

Som Loyalitetskunde får du månedens olie helt gratis ved køb for 125 PV (ca. 900 kr.) i den pågældende måned.

Fragten på ca. 60 kr. omregnes også til points, dvs at du får fri fragt fra doTERRA.

Du kan til enhver tid få slettet din loyalitetsordre og gå tilbage til at blive engroskunde igen. 

 

Olienetværket Team Lavt Gærde

Når du tilmelder dig doTERRA via mig, kommer du automatisk ind i et stort og meget hjælpsomt team, nemlig ’Team Lavt Gærde’, som er under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig.

Der er rigtig mange fordele ved at være med i Christines team. Bl.a. får du gratis adgang til hendes online Spirituel Mentor uddannelse.
Christine har en meget spirituel tilgang til brugen af olierne, og der foregår rigtig mange spændende ting i gruppen, bl.a jævnlig fælleshealing og online tapping events.

Du får desuden gratis adgang til download af en super smart mobil app, hvor du kan finde forslag og opskrifter på brugen af olierne til alle mulige formål. Den er helt uundværlig.

Derudover har jeg også et par skønne gaver til dig som tak og velkomst hos mig.

 

 

Med din tilmelding hos mig får du alt dette:

Booklet

Olienetværk

Mentorforløb

Følelseshjul

Essenstolkning*

 25% rabat på dine oliekøb

 Mulighed for optjening af points – op til 30% af dine køb

 Flot booklet fra doTERRA med beskrivelse af alle olier og deres øvrige produkter

 Mulighed for at modtage månedens olie gratis plus andre gode tilbud

 Gratis adgang til Christines online Spirituelle Mentor forløb (12 moduler)

 Adgang til app med opslagsværk og olie opskrifter til alle behov og formål

 Medlemsskab af netværket “Team Lavt Gærde” ved spirituel mentor Christine Eilvig med svar på alle dine oliespørgsmål

 Deltagelse i forløb, undervisning, fælleshealinger, tapping og andre spændende events i gruppen

 1 flaske Peppermint årligt

 Numerologisk tolkning af din fødselsdato – skriftlig essenstolkning (*ved oprettelse af pointoptjeningsordre LRP)

 50% rabat på numerologisk navneskift (** som loyalitetskunde med 3 måneders ordre på min. 100 pv)

 Smart oversigt over oliernes betydning – Følelseshjulet

 Personlig olieguidning med mig under hele dit medlemsskab

Tilmeldingen koster 185 kr. og er samtidig din adgangsbillet til Olieuniverset med alle de ovenstående gaver og fordele.

Der er ingen binding eller købepligt som engroskunde! – du handler helt frit som i en hvilken som helst anden webshop.

Vælger du at købe en startpakke eller handle for min. 150 pv på din første ordre, får du en “fribillet” til Olieuniverset – dvs. gratis tilmelding.
 

 

Sådan signer du op hos mig og doTERRA:

Start med at klikke på knappen herunder for at komme direkte til oprettelse og bestilling af din første ordre hos doTERRA og mig – og følg min guidning via nedenstående screen shots.

Du skal have dit betalingskort klar samt dit nemid til verificering af betalingen.

Vælg den ønskede startpakke og klik ‘Næste’.

 

Når pakken er i kurven, vælg igen ‘Næste’.

Udfyld dine personlige oplysninger
– accepter betingelser og klik ‘Næste’.

Klik ‘Næste trin’ for at acceptere, at jeg er din
wellness konsulent og sponsor.

Udfyld leveringsadresse og leveringsmulighed
– klik ‘Næste trin’ nederst.

Vælg kortbetaling som betalingsmetode og udfyld dine kortoplysninger – klik på ‘Næste trin’ nederst.

Herefter sendes du til verificering med nemID og din oprettelse og første oliebestilling er effektueret. Hvis der skulle opstå tekniske problemer, kan du ringe til doTERRA’s søde danske kundeservice på tlf. 89881085 og bede dem færdiggøre oprettelsen og bestillingen for dig.

 

Bestilling af enkelt olier – uden startpakke

 

Hvis du ønsker at bestille enkelt olier ved oprettelsen, vælger du i stedet ‘Vælg produkter’ til højre under Skræddersy din tilmelding. Så får du mulighed for at browse og se olierne i shoppen eller søge dine olier frem i søgefeltet.

Når din ordre er afsendt, vil du blive spurgt, om du ønsker at udfylde din LRP-ordre (månedlig pointoptjeningsordre) med det samme. Det behøver du ikke at gøre nu, men kan vente til du har sat dig ind i, hvad det betyder (du får al nødvendig information fra mig efterfølgende). 

Når din tilmelding er registreret, sørger jeg for, at du får en invitation til facebook gruppen Team Lavt Gærde med adgang til alle dine gaver og ressourcer.

Jeg tager straks kontakt til dig med nærmere info om dit medlemsskab, så jeg kan hjælpe dig godt i gang med dit personlige olie eventyr.

OBS. Teknikken på kan godt drille, så du er også hjerteligt velkommen til at kontakte mig, så jeg kan guide dig igennem din tilmelding
– og hvis du ønsker nærmere info, inden du signer up.

.

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.