Om mig

Jeg er Johannah. Johannah Krystell Ameloua Mingdal.

Jeg er numerolog og elsker at skabe nye højtvibrerende navne til både mennesker og virksomheder for at skabe flow, harmoni og balance.

Og så er jeg olie guide og olie mentor i brugen af de magiske essentielle olier fra doTERRA.

Mit møde med olierne og min fascination af deres funktion opstod som en total AHA-oplevelse, da jeg en dag indså synergieffekten imellem numerologien og olierne.

Jeg forstod pludselig, at olierne kunne bidrage med at afbalancere vibrationerne i vores fødselsdato og navne på helt specifikke områder efter behov.

De essentielle olier har nemlig en meget høj vibration og er i stand til at støtte op og forløser de mønstre og følelser, som de numerologiske vibrationer hver især repræsenterer.

Samtidig bidrager olierne med en mere fysisk og konkret dimension til de ellers lidt abstrakte vibrationer og bliver derved et hands-on redskab, vi bedre kan forholde os til i processen. 

For mig er numerologien og olierne derfor dybt forbundet, da de komplimenterer hinanden på en helt unik måde.

Med baggrund i min “opdagelse” har jeg sammensat olieblandinger, der går direkte ind og afbalancerer de 5 mest drilske vibrationer i numerologien. Disse vibrationsolier anvendes af rigtig mange af mine kunder i forbindelse med navneskift og udrensningsprocessen herefter.

Vibrationsolierne er også effektive til afbalancering af disse vibrationer, når de optræder i din fødselsdato og dine nuværende navne.

 

Mit liv med essentielle olier

Ud over at kombinere olierne med numerologien i mit daglige virke bruger jeg i stor stil olierne i min hverdag – fra morgen til aften.

Jeg elsker alt ved olierne og den måde, disse små gaver fra Moder Jord kan støtte os i vores personlige udviklingsrejse på det følelsesmæssige og spirituelle plan.

Ud over deres naturlige effekt som urte- og plantemedicin, som gør dem til et godt alternativ til kemisk behandling – naturligvis efter samråd med lægen.

Det er på kort tid blevet min store passion at formidle og udbrede kendskabet til disse skønne olier, så alle kan få indsigt i og glæde af alt, hvad de kan bidrage med til krop, sind og ånd.

Du får mine olie guldkorn i min facebook gruppe Magiske olier og Numerologi og ved tilmelding til mit nyhedsbrev, hvor min nye guide i høje vibrationer medfølger.

Du kan også booke en helt uforpligtende telefonisk olie guidning med mig. 

 

Er du fristet til at komme med på rejsen ind i dette magiske olie univers hos mig?
Du er så hjerteligt velkommen!

 

 

 

Kom i kontakt med mig og få min guidning her

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og jeg vil elske at være din personlige olie guide og mentor i de magiske olier på dit olie eventyr.

Med kærlig hilsen

Johannah
numerolog og oliementor

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.