Dine fordele og muligheder som bygger

 

At være bygger – eller Wellness Advocate, som det hedder officielt, er at være forhandler af doTERRAs produkter.

Det er en fantastisk mulighed for dig, der drømmer om at blive selvstændig, eller som måske allerede har en virksomhed, du ønsker at udvide med et ekstra ‘ben’ og en ekstra indtægtskilde.

doTERRA’s forretningsform er det, der hedder network marketing. Det kan der være delte meninger om – ikke mindst fordi der stadig er et levn fra fortidens pyramidespil, der stadig forveksles med network marketing.

Forretningsformen anvendes i øvrigt i rigtig mange større virksomheden i dag.

Jeg skulle også lige selv sluge kamelen og forstå, at network marketing i virkeligheden er en både smuk, social og omsorgsfuld måde at føre forretning på.

Det er det, fordi du ganske enkelt ikke kan opnå succes uden samtidig at skabe succes for andre. Alt hvad du opnår og lykkes med på dit sted i “træet” vil uundgåeligt smitte af på alle omkring dig – og omvendt også til dig. Total win win for alle.

I videoen kan du høre Christine Eilvig’s beskrivelse af network marketing, som hun oplever det. Christine er spirituel mentor og samtidig stifter af olie netværket Team Lavt Gærde, som alle kunder og byggere hos mig bliver en del af.

Hvis du allerede er selvstændig

Da de essentielle olier arbejder på både det fysiske, følelsesmæssige og spirituelle plan, er de yderst velegnede til at kombinere med mange forskellige fagområder.

De er fx helt ideelle som supplement til alle former for alternative behandlingsformer som healing, massage, zoneterapi, akupunktur, hypnoterapi samt coaching, TFT, psykoterapi, numerologi osv.

Det vil derfor være oplagt at implementere olierne i dit nuværende virke og samtidig formidle og inspirere dine klienter til selv at blive interesseret i at bruge dem. 

Du har med andre ord allerede et latent kundepotentiale.

Hvis du ønsker at blive selvstændig

Selv om du ikke på nuværende tidspunkt har en virksomhed, så kan din begejstring og interesse for olierne være et rigtig godt grundlag for at bygge en virksomhed op.

Du får al den støtte, du har brug for fra mig og de øvrige byggere i mit team.

Jeg hjælper dig bl.a med at oprette din egen olie hjemmeside, sætte dig i gang med nyhedsbreve, markedsføring m.m.

Som en del af min iværksætter startpakke til dig tilbyder jeg også at finde den mest optimale oprettelsesdato til din nye virksomhed set fra en numerologisk vinkel. Ligeledes beregner jeg også et højtvibrerende navn til din business til registrering i CVR.

Din investering som bygger

At starte en virksomhed omkring olierne – eller implementere olierne i din nuværende virksomhed – er en meget enkel måde at føre en forretning på. Det kræver hverken en fysisk butik, et større lager, pakkeri eller forsendelse.

doTERRA sørger for alt dette for dig. Din funktion er at tilegne dig viden om oliernes mange anvendelsesmuligheder og virkning og dele din begejstring for dem via formidling og inspiration på din helt egen måde.

Det kan du gøre via sociale medier, workshops fysisk eller online, nyhedsbreve, facebook gruppe osv.

Det er ikke noget krav, at du skal ud og hverve kunder eller byggere til teamet fra dag 1. Slet ikke hvis du ikke er komfortable med at være synlig og sælgertypen. Du udfylder under alle omstændigheder en vigtig plads i træet.

Der vil altid være nogen, der har gang i byggeriet, og så bygger de også for dig. Det er netop noget af det fine ved network marketing.

Og før eller siden vil det begynde at give afkast, og med tiden har du mulighed for at opbygge en rimelig “passiv” indtægt.

For mig som 58-årig er målet at skabe et godt tilskud til min pension, så jeg måske allerede om 4 år kan trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet og bare hygge mig med mine olier i det skønne team, jeg har bygget op.

Rent økonomisk skal du investere ca. 1.300 kr. om måneden i din olie virksomhed i den første tid. Det er det beløb, du som bygger som minimum skal købe olier eller andre doTERRA produkter for hver måned.

Dette beløb kan du trække fra som en udgift (varekøb/demovarer) i din virksomhed, da udgifter i din virksomhed er fradragsberettiget.

 

Dine velkomstgaver som ny bygger hos mig

Når du signer up som bygger i teamet hos mig, kan du regne med min fulde støtte og vejledning – både i byggeriet og omkring olierne.

Derfor modtager du også et helt overflødighedshorn af gaver og support, så du kan føle dig holdt og blive godt rustet til at få din olie business til at vokse og blomstre.

Først og fremmest modtager du de samme velkomstgaver som nye kunder – fordi byggere jo også er kunder:

Booklet

Olienetværk

Mentorforløb

Superdatoer

Følelseshjul

Essenstolkning

Ekstra forkælelse af nye byggere i teamet

Som ny bygger får du en helt særlig velkomstgave – nemlig den dyrebare og meget luksuriøse olie Rose (10 ml touch – roll on).

Rose er olien for guddommelig kærlighed og er den højest vibrerende af alle de æteriske olier med en frekvens på 320 mHz.

Olien viser os vejen tilbage til helhed og renhed, så vi kan leve i samklang med hjerte og sjæl.

Du får Rose olien, fordi du er noget helt særligt, når du føler dig kaldet til at være med i vores team, og det vil jeg gerne påskønne med denne gave. 

Herudover medfølger disse værdifulde ressourcer til dig som bygger:

 

 Byggernetværk

Ud over det store olienetværk kommer du også med i byggernetværket hos Team Lavt Gærde med oliementor Christine Eilvig i spidsen. Her  afholdes zoom byggermøde hver fredag kl. 11.

Her får du bl.a tips til dit byggeri, healing, clearing af div. blokeringer i forhold til fx salg og penge samt anden gavmild støtte fra flere af teamets ressourcestærke kvinder. Møderne indledes og afsluttes altid med fælles tapping (TFT) for at skabe balance i dit energisystem.

 

 Numerologisk support til din business

For at støtte din nye eller eksisterende virksomhed energimæssigt tilbyder jeg at designe et højtvibrerende numerologisk navn til din business.

Hvis du endnu ikke har oprettet din virksomhed i CVR, hjælper jeg dig også med at finde den bedst mulige registreringsdato, der matcher din virksomheds visioner bedst muligt.

 

 Numerologisk support til dig

Hvis du ønsker at gå all in på dine personlige vibrationer, som jo også påvirker din business, så tilbyder jeg dig 25% rabat på et højtvibrerende navneskift til dig inkl. harmoniske undernumeroskoper.

 

 Iværksætter startpakke

Hvis du er helt ny iværksætter – eller ønsker en separat hjemmeside til din olie business, så hjælper jeg dig med at oprette en lille hjemmeside, hvor du kan beskrive dig selv, din tilgang til olierne m.m.

Jeg hjælper dig også med at oprette nyhedsmailliste i systemet mailerlite inkl. en automatiseret mailserie for at tiltrække interesse for olierne og doTERRA medlemsskab.

Har du brug for hjælp til oprettelse af facebook side, facebook gruppe eller lign., så hjælper jeg dig også i gang her.

 

Både tilbuddet om numerologisk business support og iværksætter pakken er velkomstgaver, som du må give videre til
dine kommende byggere! Ligesom de naturligvis også blive en del af vores eget bygger team.

 

 Vores eget byggerteam

Endelig bliver du en del af mit eget team af byggere, hvor vi sparrer med hinanden omkring byggeriet og samarbejder på kryds og tværs.

 

Mød teamet

Johannah
Numerolog
Webdesigner
Oliementor

Lene
Holistisk businessmentor
Alternativ behandler

Jennie
Sauna gus mester
Kostvejleder

Saramille
Businessmentor
Feng Shui konsulent

Carolina
Numerolog
Astrolog

Lihzabel
Numerolog
Kunstner

Betina 
Numerolog
Regnskabskonsulent

Nethe
Healer
Livsvejleder

Katjaloah
Mindfuldness instruktør
Familieterapeut m.m.

Oliwia
Olie entusiast

Marlene
Yoga instruktør
Aromatouch behandler

Christine
Sygeplejerske

Tina

Trine
AromaTouch behandler

Philina
Sygeplejerske
Parterapeut (stud.)

Shella
Numerolog
Energiterapeut

Carolina
Healer

For mig har det høj prioritet at skabe et godt samarbejde og en god energi i det team, jeg bygger op.

Derfor holder vi jævnligt online team møder, hvor vi brain stormer på, hvordan vi kan støtte hinanden i byggeriet og lave forskellige tiltag på tværs af hver vores kompetancer. Det kan være i form af workshops, webinarer eller online forløb, hvor vi hver især bidrager med det unikke vi kan i samspil med olierne.

Vi vil elske at ha’ dig med i vores team.

 

Vil du  ha’ mere info? Skriv en mail til mig eller book en samtale med mig her.

 

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.