Startpakken til din grundvibration

 

Æteriske olier vibrerer på en meget høj frekvens, og udover at påvirke os på både det fysiske og følelsesmæssige plan, vibrerer olierne også dybt ind i vores energisystem.

Som numerolog oplever jeg en høj synkronicitet imellem de essentielle olier og de numerologiske vibrationer, og det er for mig helt oplagt at bruge olierne bevidst at støtte vores medfødte vibrationer.

Vibrationerne i din fødselsdato udgør tilsammen din medfødte essens, som er din inderste kerne og afspejler de potentialer, livsformål, udfordringer og livslektioner, du er kommet for at udleve i dette liv.

 

Din grundvibration

Den mest grundlæggende vibration i din essens er den dag i måneden, du er født på. 

Der er 9 grundtal i numerologien, og du finder din personlige grundvibration ved at tage tværsummen af tallet i denne dag.

Fx bliver d. 23. til grundvibration 5, fordi 2+3=5.

Ligeledes bliver d. 17. til grundvibration 8, fordi 1+7=8.

 

Din grundvibration beskriver din arketype – på samme måde som fx dit stjernetegn, din eneagram type og dit human design.

Det er din personlighed og måden, dine omgivelser oplever dig.

Din grundvibration er så karaktersættende og afgørende for hele dit energisystem, at denne vibration også medtages i beregningerne, når dit navnenumeroskop aflæses, og et nyt navn skabes. Men det er en anden historie, jeg vil dele med dig på et andet tidspunkt. 

Uanset hvilket grundvibration du har, så vil den altid afspejle både dine balancerede og ubalancerede sider, dvs både dine potentialer og udfordringer. Jo mere bevidst du er om alt, hvad netop din grundvibration repræsenterer af plusser og minusser, jo bedre og mere målrettet kan du arbejde på at afbalancere vibrationen og derved forstærke dine potentialer på det bevidste plan.

 

Essentielle olier til din grundvibration

Din underbevidshed kan dog ofte begrænse og blokere for dette arbejde, og det er her, de essentielle olier kommer ind i billedet.

Olierne vibrerer som nævnt på en meget høj frekvens i vores energisystem og repræsenterer hver især temaer og følelsesmæssige issues, der matcher de numerologiske vibrationer.

Du kan derfor bruge specifikke olier til at støtte dig i dit bevidste arbejde med afbalancering af grundvibrations ubalancer, fordi olierne hjælper dig med at forløse følelsesmæssige issues samt bryde med gamle uhensigtsmæssige handle- og tankemønstre fra din fortid.

Og det er jo super smart!

 

 

Startpakken til din grundvibration

Med baggrund i de numerologiske grundvibrationer og deres respektive temaer har jeg nøje udvalgt en samling af olier, der tilsammen matcher hver af de 9 grundvibrationer, så du nemt kan komme i gang med at bruge olierne som “terapeut og skyggecoach”.

Olierne bestilles hos doTERRA, og når du køber dem via mig, opnår du 25% rabat i forhold til markedsprisen.

Det koster 185 kr. i engangsbeløb at blive oprettet som engros kunde hos doTERRA, med mindre du vælger at signe op med køb af en af deres originale startpakker.

Da startpakken til din grundvibration jo består af enkelt olier sammensat af mig, tilbyder jeg dig en meget fin gave som kompensation for dit oprettelsesgebyr.

Du får nemlig et meget smukt diffuser armbånd bestående af perler fra krystallen pink zebra jaspis, som bl.a bringer tilfredshed, kærliglhed og medfølelse.

Ud over disse sten har armbåndet 3 lavasten, der fungerer som en lille diffuser af dine olier. Du drypper simpelthen en dråbe af dine olier på hver af disse lavasten, som så optager olien og holder duften i meget lang tid. Da armbåndet er tætsiddende, vil den æteriske olie samtidig optages i huden og påvirke din system af den vej også.

Ud over dette smukke armbånd medfølger også en fin roll-on flaske, som du kan blande dine olier i og fortynde med en god bære olie fx fraktioneret kokosolier, som du også kan købe i doTERRAs webshop.

Du smører olieblandingen på huden på forskellige pulspunkter 2-3 gange dagligt – vejledning medfølger.

Der medfølger også blandingsforhold til din personlige olieblanding samt dybdegående beskrivelse af, hvordan du arbejder med temaerne i din grundvibration på det bevidste plan.

Som ny kunde hos mig og doTERRA modtager du desuden en lang række andre velkomstgaver og fordele
– dem kan du læse mere om her.

Vælg din startpakke her

Når du har fundet frem til din personlige grundvibration, klikker du på tallet herunder.

Du vil derefter få vist hvilke egenskaber, der karakteriserer din grundvibration samt hvilke olier, jeg anbefaler dig at arbejde med for at styrke din vibration og din medfødte essens.

Du kan bestille olierne i din startpakke hos doTERRA selv – eller ved at kontakte mig, så jeg kan guide og vejlede dig. Det gør jeg meget gerne.

 

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.