Grundvibration 8

 

Din numerologiske grundvibration er 8, når du er født d. 8., 17. eller 26. i en hvilken som helst måned.

Du er også under stærk påvirkning af denne vibration, hvis du er født i august måned – eller hvis dit fødselsår er 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997 eller 2006 (tværsum 8).

Du har råstyrke og selvdisciplin og er passioneret omkring de mål, du sætter dig. Du er typen, der gerne går forrest og viser andre, at tingene er mulige. Derfor trives du også med store ambitioner og opnår den største tilfredsstillelse ved at opnå langsigtede mål fremfor kortsigtede.

Dit liv kan være præget af både meget modvind og meget medvind, og du skal have fokus på at skabe balance.

Du er ikke så åben overfor at ændre på de ting, der fungerer godt i forvejen og er slet ikke tilhænger af pludselige forandringer. Det kan i visse situationer være din force, men denne ufleksibilitet kan også begrænse dig i din udvikling.

Du har tendens til at være tidsoptimistisk. Din tid er dyrebar, og det er vigtigt, at du prioriterer at bruge den på noget, du elsker at beskæftige dig med og ikke sløser tiden væk.

Du har en evne til vende dine begrænsninger og mangler til noget positivt og formår at blive ekspert på disse området, fordi du netop har gået vejen selv, har knækket koden og fået masser af erfaring med dig. 

Når du er i ubalance er dit selvværd lavt, og du kan være lidt indesluttet og holde dig og dine følelser for dig selv.

Balancerede nøgleord:

Stor indre styrke, naturkraft, handlekraft og selvstændighed, stærk og dyb personlighed, principfast, målrettet, ambitiøs og resultatorienteret med langsigtede mål, højt intellekt og god indlæringsevne og hukommelse, skiller dig ud fra mængden, karma- og skæbnetal – skal overvinde forhindringer for at opnå succes, møder en del modstand i livet, men har stor overlevelsesevne og er meget vedholdende, passioneret, arbejdsom, ekspertise fx indenfor filosofi, kunst, religion, politik eller administration, meget kærlig, vil gå igennem ild og vand for dem du holder af, spirituel visdom, dybde, visualiseringsevne, sensitiv, høj moral, hviler i dig selv, ærlig og loyal, strategisk, tendens til at være indadvendt og lidt melankolsk, alle chakraer i balance, stor grounding, søger harmoni, fredselskende.

 

Ubalancerede nøgleord:

Kan føle dig misforstået og ensom, usikkerhed, frygt for at vise hvem du er, tør ikke stole på nogen og lader andre i stikken, svækket dømmekraft, trækker dig ind i dig selv, skjuler dine følelser og kan virke kold, kynisk og arrogant, kan blive opfarende, utålmodig, verbalt aggressive, frembusende og egoistisk med egen dagsorden, magtsyg, flyvsk, bærer nag, bange for at miste dem, duholder af.

Æteriske olier til din grundvibration

For at styrke dine potentialer og samtdig afbalancere de udfordringer og ubalancer, der kendetegner din grundvibration, vil du have stor glæde og gavn af at arbejde med de essentielle olier, der netop støtter op omkring de respektive mønstre og temaer. 

Den lille startpakke til grundvibration 8:

TANGERINE: Spontanitet, glæde og sjov, legesyge, livsnydelse og kreativitet, slipper tunge byrder og alvor

WINTHER GREEN: Overgivelse, tillid, slipper ansvar, stædighed og kontrol, åbner for kærligheden

FENNEL: Ansvar, frigive skyld og skam, støtter ved stress og udfordret nervesystem, vækker krop og spiritualitet

Pris i alt for den lille startpakke: 496 kr.

Hvis du ønsker at gå endnu dybere med dit vibrationsarbejde, vil jeg yderligere anbefale dig disse 2 olier.

BALANCE: Grounding, harmoni, støtter ved humørsvingninger, beroliger ved ængstelse

LEMONGRASS: Energetisk rensning, slipper blokeringer og negative bånd, fornyelse, dulmer smerte

Tip

Du kan læse mere om hver af disse olier her, hvor du også kan downloade Christine Eilvigs ebog med hendes spirituelle tolkning af de essentielle olier.

Dine velkomstgaver fra mig

I forbindelse med køb af startpakken til din grundvibration  modtager du disse skønne gaver fra mig

  • Diffuser armbånd til dine olier
  • Roll-on flaske til blanding af din grundvibationsolie

Herudover får du tilsendt det smarte følelseshjul til at guide dig i valget af andre olier efter dine følelsesmæssige behov.

Der følger mange andre spændende gaver med, når du signer op som ny kunde hos mig og doTERRA – se det hele her.

 

Sådan bestiller du dine grundvibrationsolier

Den billigeste måde at købe olierne på, er ved at oprette dig som engros kunde hos doTERRA, da du derved får 25% rabat på olierne i forhold til markedsprisen.

Når du er tilmeldt som kunde og har bestilt dine grundvibrationsolier, modtager du en velkomstguide fra mig med info om alle dine fordele og velkomstgaver som kunde hos mig.

Du får også en dybdegående beskrivelse af din grundvibration med forslag til, hvordan du arbejder med afbalancering af vibationen på det bevidste plan – imens olierne arbejder på det ubevidste plan for dig. 

Anbefaling

Bestil en flaske fraktioneret kokosolie sammen med din oliepakke, så du kan lave en olieblanding i den roll-on flaske, du modtager fra mig ved bestillingen.

Kokosolie har en god struktur til at transportere de æteriske olier ind blodbanen og bære dem videre i dit system.

 

Få min hjælp og vejledning til at bestille dine grundvibrationsolier
Opret dig som kunde hos mig og bestil selv dine grundvibrationsolier

Find alle grundvibrationer her:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.