Grundvibration 7

 

Din numerologiske grundvibration er 7, når du er født d. 7., 16. eller 25. i en hvilken som helst måned.

Du er også under stærk påvirkning af denne vibration, hvis du er født i juli måned – eller hvis dit fødselsår er 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996 eller 2005 (tværsum 7).

Du har en veludviklet intuition, og når du bruger den, kan du skabe et succesfuldt liv både for dig selv og andre mennesker bl.a ved hjælp af din healingsevne og formidling af hengiven kærlighed.

Din intuition er din livsvejleder og din bedste ven, og du kan med fordel lytte til din indre stemme. Den vil altid beskytte dig og guide dig på rette vej, og det er meget vigtigt, at du tager den alvorligt.

Du har brug for at føle dig lykkelig for at trives, og du higer oftest efter det ideelle liv udenfor dig selv og skifter job, partner osv. Når du ikke kan finde lykken, søger du i stedet tilflugt i en drømmeverden og evt. quick fixes. Det er dog i din indre verden, at du finder lykken og roen.

Du er meget sensitiv og modtagelig, især overfor indtryk og stemninger. Du har tendens til at udsætte alverdens ting og kan have følelsen af at gå rundt i en slags venteposition, fordi dit liv venter på dig.

Når du er i ubalance, kan du være selvudslettende, rastløs, usikker og have tendens til at ty til brug af rusmidler for at dulme ubehagelige tilstande, symptomer og smerter for at slippe væk fra virkelighedens verden.

Balancerede nøgleord:

Følger sin intuition til succes, er på rette sted på rette tidspunkt, møder de rette mennesker, kommunikerer på tværs af kulturer og landegrænser, ser dybt ind bag tingene og formidler dybere indsigter, kreativ og kunstnerisk, indtryksmodtagelig for stemninger, anderledes mindset, illusioner, idealistisk, eventyrlysten, fantasifuld, æstetisk, romantisk, hengiven, åbner sig op, tror på mirakler, frihedstrang, bevidsthed, indsigt, fordybelse, “nerve”.

 

Ubalancerede nøgleord:

Skifter imellem kaos og klarhed, mangler grounding, flugttilstand, rastløs, stædig, usikker, udsættende, sart ego og udpræget jeg-følelse, forvirring, diffuse tilstande, meningsløshed, selvudslettende, grænsenedbrydende for sig selv og andre, beklager sig.

Æteriske olier til din grundvibration

For at styrke dine potentialer og samtdig afbalancere de udfordringer og ubalancer, der kendetegner din grundvibration, vil du have stor glæde og gavn af at arbejde med de essentielle olier, der netop støtter op omkring de respektive mønstre og temaer. 

Den lille startpakke til grundvibration 7:

CYPRESS: Flow, energi og vitalitet, slipper kontrol og blokeringer, øget tålmodighed

TULSI: Styrker Prana (livsenergi), spirituel integration, transformerer negative tanker og følelser

LEMONGRASS: Energetisk rensning, slipper blokeringer og negative bånd, fornyelse, dulmer smerte

Pris for den lille startpakke: i alt: 467 kr.

Hvis du ønsker at gå endnu dybere med dit vibrationsarbejde, vil jeg yderligere anbefale dig disse 2 olier.

CLARY SAGE: Intuition, klarhed og vision, vækker fantasi, støtter ved forvirring, dyb meditation

FRANKINCENSE: Kærlighed, lys, spiritualitet, sandhed, visdom, dyb meditation, styrker relation til Far

Tip

Du kan læse mere om hver af disse olier her, hvor du også kan downloade Christine Eilvigs ebog med hendes spirituelle tolkning af de essentielle olier.

Dine velkomstgaver fra mig

I forbindelse med køb af startpakken til din grundvibration  modtager du disse skønne gaver fra mig

  • Diffuser armbånd til dine olier
  • Roll-on flaske til blanding af din grundvibationsolie

Herudover får du tilsendt det smarte følelseshjul til at guide dig i valget af andre olier efter dine følelsesmæssige behov.

Der følger mange andre spændende gaver med, når du signer op som ny kunde hos mig og doTERRA – se det hele her.

 

Sådan bestiller du dine grundvibrationsolier

Den billigeste måde at købe olierne på, er ved at oprette dig som engros kunde hos doTERRA, da du derved får 25% rabat på olierne i forhold til markedsprisen.

Når du er tilmeldt som kunde og har bestilt dine grundvibrationsolier, modtager du en velkomstguide fra mig med info om alle dine fordele og velkomstgaver som kunde hos mig.

Du får også en dybdegående beskrivelse af din grundvibration med forslag til, hvordan du arbejder med afbalancering af vibationen på det bevidste plan – imens olierne arbejder på det ubevidste plan for dig.

Anbefaling

Bestil en flaske fraktioneret kokosolie sammen med din oliepakke, så du kan lave en olieblanding i den roll-on flaske, du modtager fra mig ved bestillingen.

Kokosolie har en god struktur til at transportere de æteriske olier ind blodbanen og bære dem videre i dit system.

 

Få min hjælp og vejledning til at bestille dine grundvibrationsolier
Opret dig som kunde hos mig og bestil selv dine grundvibrationsolier

Find alle grundvibrationer her:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.