Grundvibration 5

 

Din numerologiske grundvibration er 5, når du er født d. 5., 14. eller 23. i en hvilken som helst måned.

Du er også under stærk påvirkning af denne vibration, hvis du er født i maj måned – eller hvis dit fødselsår er 1958, 1967, 1976, 1985, 1994 eller 2003 (tværsum 5).

Du er meget kommunikerende og god til at skabe kontakt med alle mennesker – høj som lav, og du har et stort salgstalent.

Du er nysgerrig og søger gerne ny viden. Du har nemt ved at lære ting udenad, og det er vigtigt, at du formidler og viderebringer din viden og dine guldkorn, så andre også kan få glæde af dem.

Du er energisk og spontan og altid i gang med noget. Du har dog tendens til at blive overaktiv og dermed overstimuleret, hvilket kan medføre mentalt stress, belaste dit nervesystem og bringe dig ud af balance.

Du er kvik og logisk tænkende, men kan med fordel inddrage din intuition og din mavefornemmelse, når du skal tage store beslutninger.

Når du er i ubalance, kan du være urolig, forvirret, svingende og miste din vurderingsevne. Dit nervesystem er sårbart, og det er derfor uhyre vigtigt for dig at få rigeligt med søvn.

Balancerede nøgleord:

Spontan, dygtig taler og formidler, karismatisk kommunikation, ligeværdighed, kan med alle, snakker med alle, imødekommende, får let nye venner, gode venskaber, netværker, bringer mennesker sammen, højt aktivitetsniveau, action, hurtige penge, hurtig tankegang, livlig fantasi, dygtig sælger, positivt sind, entusiastisk, overbevisende, kvikt intellekt, kommer hurtigt videre efter kriser.

 

Ubalancerede nøgleord:

Snakker for meget, selvoptaget og indholdsløs snak, nervøs, impulsiv, dumdristig, selvcentreret, skifter mening, får ikke fuldført sine planer/idéer, mangler jordforbindelse, flyvsk, tager usunde risici, rastløs, går ind og ud af parforhold, ustabil, ustruktureret, mangler indre styrke og selvdisciplin, manipulerende, overfladisk, impulsiv, hæmningsløs, drama i venskaber og relationer.

Æteriske olier til din grundvibration

For at styrke dine potentialer og samtdig afbalancere de udfordringer og ubalancer, der kendetegner din grundvibration, vil du have stor glæde og gavn af at arbejde med de essentielle olier, der netop støtter op omkring de respektive mønstre og temaer. 

Den lille startpakke til grundvibration 5:

LAVENDER: Talegaver, kommunikere dine behov, bliver hørt og forstået, tillid, beroligende, søvn

CEDARWOOD: Fællesskab, dybere relationer, jordforbindelse, taknemmelighed og venlighed

BASIL: Energi ved udbrændthed, stress og mental træthed, støtter binyrerne, fornyelse og fokus

Pris for den lille grundvibrations startpakke inkl. opretteelse: 745 kr.

Hvis du ønsker at gå endnu dybere med dit vibrationsarbejde, vil jeg yderligere anbefale dig disse 2 olier.

SPEARMINT: klarhed, tydelig kommunikation, selvudtryk, offentlig tale, selvtillid, kommer ud med din sandhed

SERENITY: Hvile, sindsro, slipper bekymring, frygt og overstimulering, empati, kærlighed, meditation

Pris for den store grundvibrations startpakke inkl. oprettelse: 1.200 kr.

Tip

Du kan læse mere om hver af disse olier her, hvor du også kan downloade Christine Eilvigs ebog med hendes spirituelle tolkning af de essentielle olier.

Dine velkomstgaver fra mig

I forbindelse med køb af startpakken til din grundvibration  modtager du disse skønne gaver fra mig

  • Diffuser armbånd til dine olier
  • Roll-on flaske til blanding af din grundvibationsolie

Herudover får du tilsendt det smarte følelseshjul til at guide dig i valget af andre olier efter dine følelsesmæssige behov.

Der følger mange andre spændende gaver med, når du signer op som ny kunde hos mig og doTERRA – se det hele her.

 

Sådan bestiller du dine grundvibrationsolier

Den billigeste måde at købe olierne på, er ved at oprette dig som engros kunde hos doTERRA, da du derved får 25% rabat på olierne i forhold til markedsprisen – benyt  ovenstående links til oprettelse og bestilling. Priserne er inkl. oprettelse og ekskl. fragt (ca. 55 kr.).

Når du er tilmeldt som kunde og har bestilt dine grundvibrationsolier, modtager du en velkomstguide fra mig med info om alle dine fordele og velkomstgaver som kunde hos mig.

Du får også en dybdegående beskrivelse af din grundvibration med forslag til, hvordan du arbejder med afbalancering af vibationen på det bevidste plan – imens olierne arbejder på det ubevidste plan for dig. 

Anbefaling

Bestil en flaske fraktioneret kokosolie sammen med din oliepakke, så du kan lave en olieblanding i den roll-on flaske, du modtager fra mig ved bestillingen.

Kokosolie har en god struktur til at transportere de æteriske olier ind blodbanen og bære dem videre i dit system.

 

Find alle grundvibrationer her:

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Guide til dig fra mig:

"Sådan hæver du dine vibrationer og dit energiniveau med essentielle olier"

Snup guiden og nyhedsbrevet og kom med på en magisk rejse.

Tusinde tak for din interesse i at modtage guiden og nyhedsbrevet - tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager mail om et øjeblik.